Stari grad

  Ugodnog enterijera i jos prijatnije atmosfere, kafana Stari grad je tu da vam pruži samo najbolje, profesionalnu uslugu, predivan ambijent i trenutke za pamćenje. Ne lišavajte sebe onog što zaslužujte, da se provedete kao nikada pre uz našu muziku… Detaljnije

Mladost

Vrhunska usluga u etno ambijentu u kojem služimo specijalitete od svih vrsta rečne i morske ribe, kao i jela sa roštilja. Dobrodošli, Vaša gostionica Mladost Čačak.  

Gradska pivnica

  Jedna od najpopularnijih pivnica u našem gradu. Osetite duh i atmosferu dobrih, starih vremena, opustite se i uživajte kao pravi boem. A ako želite da nešto i prezalogajite, kuvana jela, roštilj a naročito riblji specijaliteti su ono što preporučujemo,… Detaljnije

Mali raj

Restoran Mali Raj se nalazi u ul Dragiše Mišović 161, preko puta Lukoil pumpe. Restoran vam nudi tradicionalne specijalitete na originalan način. Posetite nas i uživajte u našim jelima. Večernja dešavanja predviđena za subotu veče.  

Palilulac

Kafana Palilulac je dobro poznato mesto u našem gradu. Nalazi se u ulici Svetozara Marković 19. Svake subote vam pruža izvrsnu uslugu i starogradsku muziku. Dođite i uživajte u najboljoj kafani u gradu.  

Romansa

U prijatnom ambijentu restorana „Romansa“ u Čačku, uz zvuke starogradske muzike, svake večeri od 17h provedite najlepše trenutke. Kvalitetna hrana, piće, muzika  i pijatelji su garancija nezaboravnog provoda u restoranu „Romansa“.  

Akord G6

  AKORD G6 se nalazi na teritoriji opštine Čačak sa adresom Moravska 30. Uz usluge pripremanja i posluživanja pića uživaćete u prijatnom ambijentu. Dobrodošli!