Kafanica Nova Priča - Kafane Kruševac

Nazad na kategoriju: Kafane
Adresa:
Čolak Antina 31
37 000 Kruševac


Telefon:
062 222 771
Detaljnije

Više informacija

  • 971-kafana-kafanica-nova-prica

Kafanica Nova Priča smeštena je u samom srcu Kruševca, na veoma atraktivnoj lokaciji u Čolak Antinoj ulici br. 31 (bivša Meraklija).
Kafanica je nedavno renovirana i pretvorena u lokal koji će Vas privući svojim šarmom.
Karakteristična je po izgledu koji krase karirani stolnjaci, drveni nameštaj, šank, kamin i diskretno osveljenje, koji zajedno ovoj kafanici daju autentični pečat. Kafanica Nova priča ostavlja prijatan i topao utisak koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Za sedenje, gostima su na raspolaganju mali, srednji i veliki stolovi, kapaciteta do sto gostiju. Zahvaljujući odličnom rasporedu sedenja, ne postoji loše mesto jer gde god da sedite uvek ste u centru zbivanja.
Kafanica Nova priča sa uživo muzikom i akustičnim orkestrom, navešće Vas da zaboravite na svakodnevne probleme i obaveze. Postaće Vaše omiljeno mesto za sve vrste proslava, okupljanja sa prijateljima, kao i sve druge važne prilike, a na raspolaganju Vam stoji ljubazno osoblje, koje čini da se osećate kao kod svoje kuće.
Nastojimo da srdačnim pristupom učinimo da se kod nas osećate dobrodošli u svakom trenutku. Kafanica Nova priča za Vas je tu sedam dana u nedelji, danju i noću
Postoji mogućnost organizacije različitih vrsta proslava u krugu Vama dragih ljudi. Organizujte sa nama Vaš rođendan, krštenje, momačko ili devojačko veče i doživite trenutke za pamćenje.
“… Ovde se možda snovi ne ostvaruju ali se neprekidno sanjaju …”
Poželjno je da petkom i subotom izvršite rezervacije mesta. Info I rez. 062 / 222-771
Čeka Vas Kafanica Nova Priča

Komentari

komentara

Ostavite komentar